knjizara.com
Dejzi Džouns i Šestorka

Tejlor Dženkins Rid (autor)

Dejzi Džouns i Šestorka
849 din
Stara cena: 999 din
U korpu

Bestseler New York Timesa i Sunday Timesa
Očaravajući roman o vrtoglavom uspehu legendarnog rok sastava iz sedamdesetih godina 20. veka i njihovoj lepoj pevačici otkriva misteriju njihovog zloglasnog raspada.
Svi znaju za Dejzi Džouns i Šestorku, ali niko ne zna razloge koji su doveli do njihovog raspada na samom vrhuncu njihove popularnosti… do sada.
Dejzi je devojka koja krajem šezdesetih stiže u Los Anđeles, krišom ulazi u klubove na Sanset stripu, spava s rok zvezdama i sanja da peva u klubu Viski. Mnogo je seksa i droge, ali najveće zadovoljstvo joj pruža rokenrol. Sa dvadeset godina njen glas će biti prepoznatljiv, a zbog njene lepote ljudi će gubiti glavu.

I Šesto

rka će biti prepoznatljiva, bend koji predvodi Bili Dan. Uoči njihove prve turneje njegova devojka Kamila saznaće da je trudna. Zbog pritiska iznenadne slave i očinstva, Biliju će na turneji stvari izmaći kontroli.Dejzi i Biliju putevi će se ukrstiti kad njihov producent shvati da je najbrži put do neverovatnog uspeha spojiti ovo dvoje talentovanih muzičara. Ono što će uslediti postaće legenda.

Kako je nastala ta legenda, opisano je u ovom nezaboravnom romanu o jednom od najvećih bendova sedamdesetih godina 20. veka.

„Intrige u bekstejdžu pokreću Dejži Džouns i Šestorku… roman koji slavi stvaranje mitova u Americi.“ Vogue

„Likovi će vas očarati u tolikoj meri da ćete poželeti da je bend zaista postojao.“ Heat

„Potpuno sam se zaljubila u ovaj roman… pročitala sam ga za jedan dan.“ Riz Viderspun

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Rok muzika
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 365 str.; 978-86-521-4050-3;