knjizara.com
Deca špijuni 3: Maksimalno obezbeđenje

Robert Mačamor (autor)

Deca špijuni 3: Maksimalno obezbeđenje
rasprodato

DECA ŠPIJUNI su jedan od najpopularnijih avanturističkih serijala za mlade, engleskog pisca Roberta Mačamora. Nakon velikog uspeha romana „Regrut“ i „A klasa“, iz štampe su izašli MAKSIMALNO OBEZBEĐENJE, UBISTVO i BOŽANSTVENO LUDILO.
U najboljem duhu klasičnih avanturističkih romana, uzbudljivih od prvog do poslednjeg reda, ali i sa izraženim senzibilitetom za ono što interesuje mladog čitaoca našeg doba, Mačamor stvara priču o špijunskoj organizaciji CHERUB. Ta organizacija ima jednu (i bitnu) osobenost: sačinjavaju je deca!
A šta je CHERUB? U pitanju je ogranak Britanske obaveštajne službe, čiji agenti imaju između deset i sedamnaest godina. Oni su najčešće siročad, dove

dena iz domova za nezbrinutu decu i obučena da postanu tajni agenti. Imaju izražen osećaj za pravdu i snažnu motivaciju da je sprovedu, na svoj način. Iz priče u priču, suočavaju se sa najžešćim izazovima. Opasni kriminalci, dileri droge, teroristi – samo su neki od neprijatelja ovih neustrašivih, složnih i nepobedivih devojčica i dečaka, koje Robert Mačamor slika koristeći svoje trinaestogodišnje iskustvo koje je stekao radeći kao privatni istražitelj.
MAKSIMALNO OBEZBEĐENJE donosi priču o jednoj od najdrskijih CHERUBV-ovih misija: Džejms Adams mora da se ubaci u zatvor Arizona Maks, u kojem usred vrele pustinje kaznu izdržavaju maloletni prestupnici, i da jednom od njih pomogne da pobegne! Po prvi i jedini put od nastanka CHERUB-a...

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost , Knjige za školarce
Ostali naslovi iz oblasti: Deca

Izdavač: Beli Put; 2011; Broširani povez; latinica; 21 cm; 255 str.; 978-86-86577-75-7;