knjizara.com
Cvetovi agave

Ana Todorović Radetić (autor)

Cvetovi agave
748 din
Stara cena: 880 din
U korpu

„Roman se može čitati na dva nivoa. Prvi nivo je običan, „ovozemaljski“ i ne zahteva poznavanje dubinske psihologije. Drugi nivo je onaj dublji, u kojem se autorka poigrava simbolima, arhetipovima, aktivnom imaginacijom, ekstrasenzornim iskustvima, sinhronicitetima, snovima. Snovi su moćan vodič ka samospoznaji i samoostvarenju, za one koji su naučili da ih razumeju. Kao roman koji im daje na značaju, predstavlja svojevrsno ohrabrenje u povezivanju sa samim sobom.”
Prof. dr Dejan Rakov„Pitkost same priče, filmski zaplet, gotovo ranjiva autentičnost i živopisnost glavnih likova koji se već posle nekoliko stranica uvlače pod kožu i postaju stari znanci, prosto vas uplićući u svoje sudbine, čine da i nesvesno postajete čas učesnik, čas posmatrač. čas – glavni akter. Na toj tački već ste, i nehotice, zakoračili u onaj dublji sloj romana – psihološki, psihoanalitički, simbolički.”
Jelena Gavrilović, teolog, pisac, prevodilac, pesnik

„Iskren i posvećen tragalac postaje Izabrani. Onaj koji treba da prenese dalje. Da osvetli i pozove, ne da daje odgovore. Jer odgovore svako mora pronaći sam, iako smo zajedno u potrazi. Hvala Ani i Cvetovima agave što su putokaz, i to osvetljen.”
Ivana Kuzmanović, pisac i lajf kouč


Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Prometej - Novi Sad; 2022; Broširani povez; latinica; 21 cm; 170 str.; 978-86-515-1922-5;