knjizara.com
Čuda od dece

Jasmina Senić (autor)

Čuda od dece
495 din
Stara cena: 550 din
U korpu

U svojim pozorišnim tekstovima, Jasmina Senić se na jedinstven i duhovit način osvrće na uvek aktuelne teme roditeljstva, ljubavi među tinejdžerima, prijateljstva i razočaranja, sve to u svakodnevnim i svima poznatim situacijama, tragajući za rešenjima i dajući nam teme za razmišljanje o svojim postupcima ili postupcima naših bližnjih. Pored toga, u nekim tekstovima su istorijski događaji prikazani na veoma interesantan i svima razumljiv način. Korisno, poučno, veoma zanimljivo!
Ana Borković, psiholog

Priče Jasmine Senić same sobom predstavljaju ono sto opisuju kao autentičnu vrednost, nastalu spajanjem tradicionalnih i modernih vrednosnih modela. Napisane u formi pr

ihvatljivoj današnjoj deci, koja u sebi kao školjka biser čuva arhaičnu neprolaznost bajke, njene nam priče donose male junake koji balansiraju između sveta kompjutera i sveta mašte i sna, a u tome im pomažu sirene ritmičarke, delfini koji govore, leteći automobili, patuljci glumci i modni kreatori, neprilagođeni prinčevi i princeze... Svi su oni osobeni most između savremenog i nekadašnjeg dečijeg sveta, jer su oba detetu potrebna. Priče su napisane jednostavno, toplo i slikovito, i kao da nam poručuju da „nađemo i čuvamo svog svica". Uživajte u njima i toplini koju nose.
Dragana Spasojević,
pedagog, pedagoški savetnik

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Pozorište
Ostali naslovi iz oblasti: Drama

Izdavač: Čigoja; 2017; Broširani povez; ćirilica; 21 cm; 192 str.; 978-86-531-0252-4;