knjizara.com
Čemer đavoljeg jutra
šesti roman o čudnovatoj deci gospođice Peregrin

Ransom Rigs (autor)

Čemer đavoljeg jutra
1584 din
Stara cena: 1760 din
U korpu

Čemer đavoljeg jutra šesti je i poslednji roman u serijalu o čudnovatoj deci gospođice Peregrin. Kao i prethodna dva, Mapa dana i Sabor ptica, štampan je u punom koloru i ilustrovan mnoštvom zagonetnih fotografija.
Poslednje što je Džejkob Portman ugledao pre nego što je sve postalo crno bilo je užasno, ali poznato lice.
Iznenada, on i Nur vratili su se tamo gde je sve i počelo – u kuću njegovog dede. Džejkob nije znao kako su uspeli da pobegnu iz V.-ine petlje, niti kako su se obreli na Floridi. Ipak, jedno je sa sigurnošću znao: Kol se vratio.
Nakon što su s

e jedva izvukli živi iz susreta sa krvožednim pustoduhom, Džejkob i Nur ponovo se sreću sa gospođicom Peregrin i čudnovatom decom u Đavoljem jutru. Jutro su opsedali čemeri – užasno nevreme sa pepelom, krvlju i kostima – prethodnica Kolove ogromne vojske.
Uzdigavši se iz ruševina Biblioteke duša, moćniji nego ikada, Kol i njegovi planovi sudnjeg dana delovali su nezaustavljivo. Jedina nada – Nur se, na tajnom mestu, mora susresti sa preostalih šestoro svetlojeda iz proročanstva. Ako uspeju otkriti gde je to mesto.
Sudbina čitavog čudnovatog sveta visi o koncu dok se Džejkob i njegovi prijatelji suočavaju sa smrtonosnim neprijateljima u najopasnijoj petlji u istoriji, u ovoj epskoj završnici serijala o čudnovatoj deci gospođice Peregrin.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Horor
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Orfelin izdavaštvo; 2021; Broširani povez; latinica; 21 cm; 492 str.; 978-86-6039-064-8;