knjizara.com
Anđeli u srcu

Vanja Savić (autor)

Anđeli u srcu
rasprodato

Vanja Savić je tragalac za univerzalnom istinom više od dvadeset godina. U procesu pronalaženja sebe i svog unutrašnjeg bića, ona je otkrila svrhu sopstvenog života i svrhu duše, a to je kreiranje pozitivnih promena na Planeti Zemlji. Započela je svoje duhovno putovanje posle teške postporođajne depresije, kada je Reiki ušao u njen život. U radu na sebi, Reiki i kristali su joj bili pomagači i otkrivali su joj nove svetove.
Izučavala je više energetskih metoda, a to su: HOLA (Holografsko oscilirajuće svetlo aure) i EMF (Tehnikabalansiranja Elekro-magnetnog polja) i Pristup svesnosti. Pre osam godina anđeli su ušli u njen život i postali vodiči, savetnici i učitelji. Otkrili su joj više

dimenzije i podarili sistem za isceljivanje anđeoskom energijom, koji je nazvala Anđeosko isceljivanje duše i srca. Njen duhovni razvoj je bio iniciran otvaranjem i integrisanjem viših transpersonalnih čakri, u čemu su je anđeli vodili. Danas putuje i drži seminare i radionice u više zemalja, radeći kao well-being savetniki kouč, kouč anđeoskog vođstva i Iscelitelj Anđelima. Koristeći stečeno znanje i dugogodišnje iskustvo u svakom tretmanu i na radioncama, pomaže klijentima da otkriju svoj jedintsveni put, spoznaju sebe i promene svoje živote.
Vanja je koautor knjige “Transformations” od Nilofer Safdar, Access Consciousness svetski poznatog voditelja o prirodnom načinu isceljivanja i transformacijama, koje ljudi na putu promena doživljavaju. Njeno poglavlje “Anđeli u srcu” još više je približilo anđele ljudima i otvorilo vrata za druženje i isceljivanje sa anđelima. Knjiga je promovisana na Amazonu, a uskoro i u knjižarama širom Ujedinjenih Arapskih Emirata i 26 zemalja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ezoterija
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Čigoja; 2019; Broširani povez; latinica; 20 cm; 163 str.; 978-86-531-0506-8;