knjizara.com
Anatomski posteri: kosti i mišići

Karl Wesker (autor)

Anatomski posteri: kosti i mišići
3290 din
U korpu

Dva postera u gotovo prirodnoj veličini (580 x 1590 mm), obostrano prikazuju prelepo u koloru nacrtane prednju i zadnju stranu skeleta, kao i prednju i zadnju stranu figure čoveka sa svim mišićima. Posteri su nastali uspelim spajanjem u celinu pojedinih crteža iz Gilroy-evog Atlasa anatomije. Sve nacrtane strukture su pažljivo obeležene latinskim nazivima. Anatomija je vizuelna nauka, studira se i uči, ali i stalno ponavlja na preglednom slikovnom materijalu, što ovim posterima daje jedinstvenu vrednost.

Zahvaljujući jasnom i preciznom stilu, preglednosti i visokom estetskom niovou, ovi Anatomski posteri su neophodno nastavno sredstvo za sve škole u kojima se izučava biologija čoveka, uključujući i osnovne i srednje škole. Od posebnog su značaja za škole medicinskih i srodnih usmerenja, a posebno za studente medicine i drugih fakulteta na kojima je anatomija zastupljena kao predmet u nastavi.

Posteri su urađeni kvalitetnom štampom, na čvrstom plastificiranom papiru. Upakovani su u luksuznu kartonsku kutiju, zajedno sa lajsnama za kačenje, tako da su odmah spremni za upotrebu.


Ostali naslovi iz oblasti: Medicina

Izdavač: Data status; 2016; latinica; 159 cm; 9788674784266;