knjizara.com
Ana i francuski poljubac

Stefani Perkins (autor)

Ana i francuski poljubac
rasprodato

Prava poslastica o sazrevanju.
Ana bi trebalo da pođe u četvrti razred srednje škole u rodnoj Atlanti, gde ima prijatelje s kojima je nerazdvojna, dobar posao i slatkog kolegu s kojim je nešto taman počelo da se kuva. Tada je otac je šalje u internat u Parizu, što je užasava jer se nikad nije odvajala od porodice, a i ne zna francuski. Uverena je da se neće snaći sama u nepoznatom gradu.
Tamo, međutim, brzo stiče nove zanimljive prijatelje i polako se navikava na život daleko od kuće. Muči je samo jedan novi drug ? počinje da se zaljubljuje u njega iako on ima devojku. Čini joj se da ni on nije ravnodušan iako ne pokazuje želju da raskine s devojkom. U prijateljstvo im

se ušunja napetost, a nijedno ne zna kako da se postavi u tim uslovima. Kao da to nije dovoljno, oboje imaju porodične probleme koji im ne daju mira.
Anina godina u najromantičnijem gradu na svetu bliži se kraju. Hoće li konačno doživeti dugoočekivani francuski poljubac?

„Knjiga koja će vas oduševiti čarobnim Parizom, neodoljivom junakinjom i jednim tres bien momkom.“ MTV.com

„Veoma domišljata. Veoma zabavna. Veoma romantična. Knjiga sa kojom morate da zakažete sastanak!“
Morin Džonson

„Fanovi Sare Desen sigurno će zavoleti i ovu knjigu. Odlična priča o hvatanju ukoštac s nevoljama, nesigurnošću i strahovima, ali sazrevanje je mnogo lakše kad je neko zaljubljen i ima sreće da živi u najromantičnijem gradu na svetu. Tres charmante.“ Kirkus Review

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Čiklit
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2016; Broširani povez; latinica; 20 cm; 318 str.; 978-86-521-2114-4;