knjizara.com
72 sata

Andeš Ruslund (autor)

72 sata
1019 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Mislio je da je ona bezbedna, ali onda je prošlost pokucala na vrata.
Svetski bestseler – uzbudljiva priča u kojoj policijski inspektor i bivši policijski doušnik u trci s vremenom pokušavaju da spasu život jedinog preostalog svedoka zločina iz prošlosti.
Pet svećica na torti. Radost. Nestrpljenje. Iščekivanje. Zana nije mogla da pretpostavi da će tog dana biti izbrisane sudbine mnogih ljudi. I njena, takođe. Ona je samo želela da peva Danas nam je divan dan.
Sedamnaest godina ranije kriminalistički inspektor Evert Grens pozvan je na uviđaj u jednom stokholmskom stanu. Jedna porodica, čini se nasumično odabrana, svirepo je ubijena. Preživela je samo p

etogodišnja devojčica koja je smeštena u program za zaštitu svedoka. S vremenom, osim inspektora Grensa, svi su zaboravili na slučaj. No, kada mu dojave da je neko provalio u stan u kojem se svojevremeno dogodio pokolj, odmah će posumnjati da se neko vratio da počisti tragove, da pronađe i ukloni jedinog preživelog svedoka.
Grensova potraga za Zanom ukrstiće se sa istragom Pita Hofmana, bivšeg policijskog doušnika čijoj porodici prete nekadašnji Hofmanovi poslodavci iz sveta podzemlja. Zajedno imaju sedamdeset dva sata da reše slučajeve i spasu nevine živote.

„Izvanredan triler. Brutalan, intrigantan, sa inteligentno vođenom pričom. Pročitala sam ga u dahu.“ Lisa Marklund

„Ne iznenađuje veština kojom je ovaj izvanredan, brz, akcijom nabijen roman napisan već perspektiva iz koje glavna junakinja sagledava događaje. 72 sata jedan je od najboljih romana ove godine, a zasigurno najtragičniji i najdramatičniji.“ Skanska Dagbladet

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2. izdanje, 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 480 str.; 978-86-521-3923-1;