knjizara.com
39 tragova: Zmijsko gnezdo - sedma knjiga

Piter Lerandžis (autor)

39 tragova: Zmijsko gnezdo - sedma knjiga
509 din
Stara cena: 599 din
U korpu

Fantastična avantura uz koju ćete obići ceo svet!
Prima: Svi janusovci
Šalje: Kora Vizard
Re: Bez tragova
Moji prijatelji janusovci,
Drugi ogranci nemaju ništa s nama – nemaju stila ni dovitljivosti, a ni osećaja kako vladati svetom. Svakako, oni ne raspolažu nekonvencionalnim uporištima ispod kanala u Veneciji!
Ali uprkos svim našim naporima, oni svakoga dana sakupljaju nove tragove – NAŠE tragove. Kolaju čak i glasine da tomasovci raspolažu novim nagoveštajem iz kineske legende.
Upotrebite kreativnost. Sve što želimo tamo se nalazi.
Moramo samo da ga dohvatimo.
Kora Vizard
Koliko ste tragova vi pronašli? Pronađite ih sve!

39 tragova je

serijal avanturističkih romana za mlade koji su u saradnji napisali najpoznatiji i najpopularniji američki i kanadski pisci trilera, detektivskih i avanturističkih romana za mlade ali i za odrasle. Da bi postavka i rešavanje misterioznih događaja u koje su uvučeni glavni junaci Ejmi i Den tekli bez greške iz romana u roman, ovi pisci su morali da udruže svoje umeće i svoje majstorske tajne zanata. Osim što su se i sami dobro zabavljali, uspeli su da osmisle jedan od najdinamičnijih avanturističkih serijala za mlade koji će sigurno osvojiti mnoge čitaoce i kod nas. 39 tragova prevedeni su na 33 jezika, a postavljeni su i kao igra na internetu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Za tinejdžere
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2018; Broširani povez; latinica; 21 cm; 215 str.; 978-86-521-1542-6;