Zaboravljene ljubavi iz mladosti

Aleksandar Mekol Smit (autor)

Zaboravljene ljubavi iz mladosti

673 din

Stara cena: 792 din

U korpu

U ovom nastavku serijala koji prati dogodovštine Izabel Dalhusi, ova neuništiva junakinja pokušava da rasplete kompleksna pitanja iz prošlosti i sadašnjosti.
Izabelina nova prijateljica Džejn Kuper, koja je usvojena kao dete, došla je iz Australije u Edinburg u potrazi za podacima o svom biološkom ocu. Naravno, Izabel je više nego srec´na što može da joj ponudi svoju pomoć.

Istovremeno, ona mora da nađe vremena za sopstvene brige: njen mali sin Čarli tako brzo odrasta; njena domac´ica Grejs nedavno je počela da dobija spiritualne finansijske savete; izgleda da je njena sestričina Ket u novoj vezi; a tu je i najvažnije pitanje: kada će se i kako Izabel i Džejmi konačno venčati. Budući da istražuje zaboravljene ljubavi iz mladosti, Izabel počinje da se pita šta te ljubavi donose u sadašnjosti, i u tom procesu ona u potpuno novom svetlu otkriva značaj porodice.

„Prava poslastica.“
—The Plain Dealer

„Suptilno, iznenađujuc´e, britko.“
—Sacramento Book Review

„Sigurno ne čitate knjige iz ovog serijala da biste saznali ’ko je to uradio’. Čitate ih da biste sa zadovoljstvom proveli nekoliko sati prateći jednu osetljivu i pametnu ženu dok istražuje Edinburgom spekulišući genijalno o svemu što je povezano s moralnom odgovornošću, estetikom i metafizikom.“
—BlogCritics

„Divno... Očaravajuc´a zapažanja o kompleksnom karakteru Edinburga i lep, dubok pogled u prelepi um mislec´e žene.“
—The New York Times Book Review

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Samizdat B92; 2014; Broširani povez; latinica; 20 cm; 235 str.; 978-86-7963-395-8;