Violeta Salkica Aleksić

Violeta Salkica Aleksić

Rođena 1. januara 1974. godine u srcu Levča. Godinama slagala pesmice u „one“ fioke u nadi da će se kad-tad nešto od toga naći u nekoj knjizi. Po zanimanju MAMA sa radnim vremenom od 0 do 24! Zahvaljujući zanimanju „tu“ fioku je držala dugo zatvorenu. Nakupilo se tu prašine po tim papirima, pesmama i slovima. Konačno, početkom 2011. shvata da je fioka krcata pesmama i da iz nje preti da pokulja sve neorganizovani i neselektovano, i da je krajnje vreme da se od toga nešto napravi. Kao i svima na ovom svetu i Violeti je bio potreban vetar u leđa. Dobar vetar našla je u svom rodnom kraju, zahvaljujući nastavnicima koji su je odavno bodrili da ne prestane sa pisanjem a koji su joj sada dali potrebnu dozu optimizma i hrabrosti.
Prva knjiga „NEGDE U MOJOJ PESMI“ izašla je u aprilu 2011. godine. Posle uspešnih promocija u zemlji Violeta je još priželjnije počela da priprema novu knjigu.
Slučajan susret, prst sudbine ili šta već i Violeta se obrela u BEOKNJIGA doo gde joj se izdaje druga po redu knjiga, pod nazivom „ŽIVOT JE ČUDAN MOMAK!.

autor Violeta Salkica Aleksić

1 naslova [prikazano 1-1]

Život je čudan momak

Violeta Salkica Aleksić

Broširani povez, Beoknjiga, 2011, ISBN: 978-86-794-348-7, latinica
Šarenolikošću pesničkog kolorita, toliko svojstvenim, upravo, pesnicima koji imaju šta da kažu, a kad im se otvore dveri, ključem koji samo oni umeju ...

Rasprodato