knjizara.com
Va-va-vudu!
pronađite ljubav, vodite ljubav i zadržite ljubav

Ketlin Šarlot (autor)

Va-va-vudu!
rasprodato

Probale ste sastanke na slepo, upoznavanje partnera preko interneta, razgovore u četiri oka i iščekivale pomoć neke više sile. Možda je došao trenutak da svoju potragu za vatrenom ljubavnom avanturom ili za trajnom ljubavnom vezom začinite sa malo vudu moći.
Ističući ljubav i slobodu u prvi plan, strastvena duhovna praksa vudua ima puno toga da ponudi onima koji tragaju za ljubavlju. U knjizi Va-Va-Vudu, autorka Ketlin Šarlot pravi jedinstvenu i snažnu mešavinu vudu magije (ili uangara) i stručnog znanja jednog savetnika za ljubavne veze.

Upoznać

ete se sa nekoliko najkorisnijih duhova kada su u pitanju ljubav i sreća – Erzuli, Ogunom, La Sirene, Baronom i Legbom – i saznaćete kako da baratate njihovom energijom kako bi privukle ljubavnika, pronašle „onog pravog“, održale „žar“ veze ili kako bi se oporavile kada vam neko slomi srce. Pored praktičnih saveta u vezi komunikacije, samopoštovanja, intimnosti, seksa, raskida i opraštanja, knjiga Va-Va-Vudu sadrži i živopisan niz proverenih vudu magičnih čini i mudrosti, u koje između ostalog spadaju:
* „ženska“ magija* ljubavni obredi * biljni afrodizijaci * vudu kupke za snove * paket-i i mojo-i * ljubavne lutke * hudu ljubavna ulja * magija otisaka * magija raskršća

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Seksualni život , Međupolni odnosi
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2008; Broširani povez; latinica; 16 cm; 309 str.; 978-86-7950-049-6;