knjizara.com
Tinejdžerski super kuvar

Sem Stern (autor)

Tinejdžerski super kuvar
1386 din
Stara cena: 1540 din
U korpu

Tinejdžer inspirisan gastronomskim tajnama i lakoćom kuvanja najpoznatijeg TV kuvara Džejmija Olivera u ovom jedinstvenom kuvaru kuva za svoju generaciju ali i za sve one koji ne pristaju na jednobraznost instant ishrane modernog vremena. Mn

oštvo recepata i originalnih kulinarskih rešenja; od originalnih i inspirativnih sendviča koje možete poneti na posao ili u školu, preko zanimljivih jela raznih nacionalnih kuhinja, hrane za žurke i izlete sve do pravih kulinarskih majstorija, koje Sem Stern savlađuje sa neverovatnom lakoćom i umećem dokazujući po ko zna koji put ono što je svima već odavno jasno – on je pravi i jedini naslednik čuvenog i najpoznatijeg kuvara Džejmija Olivera.

Prepuna dragocenih recepata i duhovitih i poučnih komentara, opisa pripremanja, serviranja i čuvanja jela, ličnih zapažanja i kreativnih iskustava ova knjiga nije samo kuvar već knjiga originalne imaginacije i praktične namene koja se čita svakoga dana. Tinejdžeri će u njoj naći sabesednika sa kojim će razmeniti iskustva; da pljeskavice na ulici nisu jedina i najbolja hrana i da kuvanje nije samo monoton posao već i zabava. Oni stariji će se vratiti pomalo zaboravljenim uživanjima u hrani i druženju.

Knjiga za svako vreme i svako raspoloženje, koja misli o stomaku čitaoca ali i o njegovom duhu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Recepti
Ostali naslovi iz oblasti: Kuvari

Izdavač: Dereta; 2006; latinica; 24 cm; 160 str.;