knjizara.com
Tarot za početnike

Kim Arnold (autor)

Tarot za početnike
rasprodato

Impresivna knjiga koja otkriva drevnu veštinu tarota i nudi detaljna uputstva o tome kako da sami čitate karte.

Autor i stručnjak za tarot Kim Arnold predočava načine korišćenja Rajder–Vejtovog špila, koji je priznat kao klasičan špil za početak razumevanja ovog drevnog sistema. Postao je poznat oko 1910. godine i sve do danas njegove slike često se koriste u modernom tarotu.

Ova knjiga puna je delotvornih tehnika koje će vam pomoći da brzo shvatite karte, tako da ćete uskoro biti u stanju da ih čitate za sebe, ali i za druge. Ona sadrži savete

o tome kako da izaberete pravi špil, kako da tumačite svaku od 22 karte velike i 56 karata male arkane, kako da ovladate tehnikama čitanja i proniknete u njihovo dublje značenje.

Tarot nije nešto što je uklesano u kamenu. Vi raspolažete slobodnom voljom, iako je vrlo verovatno da ćete prepoznati savete i mudrost koje vam karte nude, čak i ukoliko težite ka tome da promenite ishod. Tarot će vam pomoći i voditi vas kako kroz važne, tako i kroz manje značajne odluke. Karte su mudre – ponekad su čitači oni koji to nisu! Verujte svom instinktu i budite odgovorni.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Tarot
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2021; Broširani povez; latinica; 21 cm; 240 str.; 978-86-10-04044-9;