knjizara.com
Surf na crvenom talasu

Aleksandar Đuričić Ash (autor)

Surf na crvenom talasu
rasprodato

Totalno filmska priča! Poput Skarlet iz „Prohujalo sa vihorom“, glavna junakinja Marija, vođena snovima o brilijantskoj budućnosti, doživljava uspone i padove, pokušavajući po svaku cenu da od života dograbi više. Ova nezaboravna i bezobrazno realna priča o sazrevanju učiniće da i sami osetite opasan i zavodljiv ukus zabranjenog.
Tijana Stević, filmski reditelj

Aleksandar Đuričić vodi čitaoca kroz priču o svojim junacima poput multimedijalnog majstora, kroz scene na izgled sasvim obične stvarnosti, slike koje nam se nižu svakog dana pred očima. Obojene u spektar od ba

nalnog do tragičnog, one od običnog postaju svoja suprotnost, apsurd u koji se sklizne nečujno, olako, ali nepovratno. Kao detektiv, autor slaze sliku na sliku, ne dajući čitaočevom umu da se ulenji, već ga neprestano tera da razmišlja korak dalje. Pokazujući da je pronicljiv kao autor u svetu tanane ljudske psihologije, ostavlja čitaoca u dilemi u kakvom svetu zapravo živimo.
Tamara Perović, psiholog

Uzbudljiva priča o mladim ljudima u Srbiji, o ljubavi i prijateljstvu u svetu koji nije samo crn ili beo, u svetu koji je premazan svim bojama. Surf na crvenom talasu je iskustvo posle koga vam neke stvari više nikada neće izgledati isto! Ukoliko ste emotivna osoba, nakon što pročitate ovu knjigu, poželećete da to nikada niste uradili. Međutim, već sledećeg trenutka, želećete da je čitate ponovo.
Zoran Pajić, glumac


Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Centar za izučavanje tradicije - Ukronija; 2007; Broširani povez; latinica; 21 cm; 289 str.; 978-86-84807-28-3;