Srodne duše

pratiti unutrašnjeg vodiča do veze vaših snova

Kerolin Godšild Miler (autor)

Srodne duše

1078 din

U korpu

Po mitologiji, svako od nas je na nebesima bio Celina, Jedinstvo suprotnosti. Spuštanjem u materiju, duše su podeljene i od tada svako traga za izgubljenom polovinom, Srodnom Dušom koja će nas vratiti u rajsko Blaženstvo.
Nasuprot popularnom verovanju, parovi srodnih duša se obično ne prepoznaju na prvi pogled. Osoba koja privuče naš ego je retko ona sa kojom naša duša duboko želi da bude, dok je naša srodna duša često osoba koja izgleda potpuno odbojno našem egu. Iskusni psiholog vam, kroz mnoge istinite i izuzetne priče ilustruje šta podrazumeva pod odnosom srodnih duša i kako da pronađete vašu.
Pronalaženje srodne duše ne treba prepustiti slučaju.

Dr Miler razotkriva mnoge zamke u odnosima i ukazuje na proces koji vodi do izbora koji će vas preporoditi. Uključena su poglavlja o ljubavi nasuprod zaluđenosti za nekim, prepoznavanju vaše srodne duše, kako zadržati onoga koga zaista želite, kako da kontaktirate unutrašnjeg vodiča.... Svako poglavlje se završava sa Vodičem za Ostvarenjem Odnosa Srodnih Duša, koji predstavlja praktičnu pomoć za pronalaženje “odnosa stvorenog na nebesima“.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Međupolni odnosi
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Esotheria; 2008; latinica; 21 cm; 252 str.; 978-86-7348-377-1;