Snežana Kostadinović

Snežana Kostadinović

Snežana Kostadinović rođena je u Beogradu. Diplomirala je književnost i srpski jezik na Filološkom fakultetu Beogradskog univerziteta.
Od 1991. predano i s ljubavlju radi kao profesor srpskog jezika i urednik školskog lista u OŠ „Vuk Karadžić“, jednoj od najstarijih i najuglednijih beogradskih škola.Bavila se i radio novinarstvom, kao autor i voditelj zanimljivih emisija iz oblasti kulture i ekologije.
Roman „Medaljon“, u izdanju Narodne knjige, predstavlja njeno prvo značajnije literarno delo.
„Moje dete i moji učenici inspirisali su me da napišem delo kojim sam pokušala da dočaram koliko radost detinjstva nadahnjuje i budi sve lepo i toplo u nama“.
Da u tom pokušaju uspeva pokazuje i sve veće interesovanje tinejdžera za delo koje predstavlja zanimljiv spoj savremenog i klasičnog; za modernu, toplu i duhovitu priču o odrastanju njihove generacije uz elemente fantastike i istorije, i nenametljivo protkanih poruka o pravim vrednostima u životu.
Uspešne promocije u beogradskim osnovnim školama, biblioteci Dečijeg kulturnog centra, gostovanja u jutarnjem programu RTS i III kanalu, na TV Politika, emisiji «Iz tinejdž ugla» Radio-Beograda, prikazi u prestižnim časopisima za mlade «Bravo» i «OK», možda su samo početak avanture...
Krajem godine očekuje se nastavak «Šta tražiš ovde ?! » - dnevnik tinejdžera.

autor Snežana Kostadinović

1 naslova [prikazano 1-1]

Šta tražiš ovde

Snežana Kostadinović

Broširani povez, Signature, 2008, ISBN: 978-86-911091-0-3, latinica
Uz Medaljon, roman Šta tražiš ovde predstavlja još jedan pažljivo odabran poklon Snežane Kostadinović mladim čitaocima. Dinamično smenjivanje dečije ...

U korpu 418 din