knjizara.com
Slatka osveta

Nora Roberts (autor)

Slatka osveta
rasprodato

Prelepa i otmena Adrijen princeza je iz daleke, egzotične zemlje, a život joj je pun raskoši i uživanja: dane provodi baveći se dobrotvornim radom, a noći družeći se sa elitom na glamuroznim zabavama. Njen život deluje kao ostvarenje svih snova.
Iako se ponaša kao razmažena princeza, Adrijen je tu masku vešto napravila kako bi sakrila opasnu istinu. Već deset godina ona živi samo za osvetu. Kao dete, bespomoćno je posmatrala okrutnost sakrivenu iza naizgled bajkovitog braka njenih roditelja. Sada ima savrš

en plan kako da se osveti ocu i oduzme mu jedinu stvar koja mu znači više od svega: Sunce i Mesec, čuvenu i neprocenjivo vrednu ogrlicu, svadbeni poklon koji je njena majka dobila na venčanju.
Međutim, baš kada se sprema da najzad sprovede osvetu, upoznaje muškarca koji kao da zna sve njene tajne. Pametan, šarmantan i tajanstven, Filip Čejmberlen ima svoje razloge da se približi princezi. Adrijen će se naći između dve vatre: između muškarca koji ima moć da joj oduzme slobodu i onog koji ima moć da joj oduzme život.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2016; Broširani povez; latinica; 21 cm; 384 str.; 978-86-10-01634-5;