Rusofobija

Đulijeto Kjeza (autor)

Rusofobija

660 din

Stara cena: 825 din

U korpu

...Fenomen rusofobije je vidljiva konstanta politike Zapada prema Rusiji, od prve polovine XIX veka do danas. Njeni akteri su različite generacije političkih Evropljana:od deklarisanih liberala i klasičnih konzervativaca, pa sve doekstremnih levičara. Uporedo s invazijom spolja, rusofobija se dramatično širila unutar same Rusije, pre svega u jednom delu vladajuće i intelektualne elite koja se, nedovoljno svesna takve uloge i danas nalazi na izdajničkom zadatku konačnog uništenja ruskog naroda, ruske kulture i ruske države.

Od Napoleona i Hitlera,Sjedinjenih Americkih Drzava i njenih servilnih vazala - propagandna mašinerija Zapada čini sve da pribavi moralnu legitimaciju neminovnosti rata protiv Rusije. Čeka se trenutak da Vladimir Putin "obori pogled" kako bi se krvožedne hijene rata uverile u nemoć žrtve.

Sjajna knjiga o rusofobiji glasovitog italijanskog novinara i publiciste Đulijeta Kjeze predstavlja redak primer u svetskoj publicistici da se putem činjenica i razložnom argumentacijom razobliči suština i osnovni ciljevi zapadne laži koja uporno priziva poslednji čin svetske apokalipse...

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Rusija , Vladimir Putin
Ostali naslovi iz oblasti: Politika

Izdavač: Albatros plus; 2016; Broširani povez; latinica; 19 cm; 179 str.; 978-86-6081-238-6;