knjizara.com
Ribe

Melisa Broder (autor)

Ribe
rasprodato

Lusi, glavna junakinja romana Ribe, već devet godina piše disertaciju o antičkoj pesnikinji Sapfo. Nakon burnog raskida sa dečkom, odlazi u predivnu kuću iz snova svoje polusestre na Venis biču, gde će pokušati da se izbori sa usamljenošću. Provodi dane na (beskorisnim) grupnim terapijama, izlazi s nepoznatim muškarcima koje upoznaje preko Tindera, u nadi da će u površnim ljubavnim avanturama uspeti da pronađe lek za svoje probleme. Kada šetajući plažom upozna prelepog, misterioznog Tea, Lusi će pokušati da smogne snage i odbaci se o dno koje je dotakla. Dok u svom naučnom

radu oživljava mitološki svet antike, paralelno s tim, u stvarnom životu, strastvenom vezom s misterioznim mladićem uranja u svet mitoloških bića.

Melisa Broder piše hrabro i provokativno, šokantno ali zavodljivo, i svakako s velikim erotskim nabojem. Čitalac od prve stranice biva uvučen u mračan, ali magnetski privlačan svet Riba, prinuđen da preispituje granice realnosti i zbilje, da se prepušta primamljivim i romantičnim scenama, ali i da svedoči surovim i ponekad ne baš najprijatnijim erotskim prizorima.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Dereta; 2020; Tvrd povez; latinica; 21 cm; 349 str.; 978-86-6457-293-4;