knjizara.com
Psihološka astrologija
od A do Ž

Čarls E. O. Karter (autor)

Psihološka astrologija
rasprodato

Carls E.O.Karter je jedan od najvecih autoriteta iz oblasti astrologije XX veka.Znacajno je uticao na zasnivanje astroloske umetnosti svog doba,a njegovo delo Psiholoska astrologija od A-Z / An encyclopaedia of psychological astrology /smatra se jednim od 10 najznacajnijih astroloskih dela.
Ova knjiga je nastala kao rezultat visedecenijskog proucavanja velikog broja horoskopa. Karter je otkrio da odredjeni stepeni zodijaka proizvode odredjene specificnosti, kao sto su, na primer, cirevi, gusavost, kratkovidost, zutica, ostecenje kicme, astma, alkoholizam, ludilo, nemoralnost, ali isto tako i medicinske sposobnosti, muzicki talenat, govornicke sposobnosti i mnogo toga drugog.

On je, takodje, utemeljio glavni astroloski pravac u proucavanju kako bolesti, tako i licnosti, kao sto su , recimo, dosada, ljubav prema zivotinjama, mastovitost, stoicizam, satira, senska groznica, mucavost, itd. Kao glavnu vodilju za sva dalja proucavanja Karter je ustanovio pravilo: ZASEBAN STEPEN ZODIJAKA ZA ZASEBNA ISTRAZIVANJA.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Okultizam , Astrologija
Ostali naslovi iz oblasti:

Izdavač: Metaphysica; 3. izdanje, 2005; latinica; 21 cm; 181 str.; 86-84091-64-7;