Priručnik za paranoike

Priručnik za paranoike

429 din

Stara cena: 505 din

U korpu

U priručniku za paranoike naći ćete, između ostalog, spisak od sto najgorih avionskih nesreća, spisak emulgatora opasnih po zdravlje i listu patenata registrovanih u SAD koji se odnose na kontrolu ljudske svesti i prisluškivanje. Tu su, naravno, i podaci o tome koliko se otpada iz kanalizacije izlije u Beogradu u Savu i Dunav, gde su štetne trafostanice, ali i da bi, ukoliko bi neprekidno puštali gasove šest godina i devet meseci stvorili dovoljno gasa da se razvije energija atomske bombe...
U Srbiji je u neodgovarajućim uslovima deponovano oko 600.000 TONA opasnog otpada, a godišnje se stvori oko 10.000 TONA infektivnog medicinskog otpada.

Verovatnoća da vam vaša supruga ili devojka, koja je svoju tamnu kosu obojila u plavu „nabiti rogove“ iznosi 65%. Najveća verovatnoća da će vas supruga ili devojka definitivno ostaviti je u slučaju kada se (bilo da je plavokosa ili crnokosa) ofarba u riđe!13. aprila 2029. godine asteroid 2004 MN, velik kao četiri fudbalska igrališta, očešaće Zemlju.Da li ste pomišljali da se neki podaci jednostavno prikrivaju od vas? Saznate o konstantnim opasnostima koje vam svakodnevno lebde nad glavom!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Bezbednost
Ostali naslovi iz oblasti: Humor, stripovi i pop kultura

Izdavač: Dosije; 2006; latinica; 17 cm; 185 str.; 86-7738-048-5;