knjizara.com
Poslastice

Džema Kapkej (autor)

Poslastice
rasprodato

Džejmi Oliver i njegove kolege sa FoodTube kanala napravili su sjajne mini-kuvare koji sadrže recepte za najpopularnija i najpraktičnija jela.
Džema Vilson je kraljica kapkejkova FoodTube-a. Ova knjiga sadrži četiri poglavlja prelepih sezonskih recepata i otkriva vam sve što je bitno da znate kako biste tokom čitave godine spremali neodoljive đakonije.

Ova sjajna knjižica sadrži 50 recepata za spektakularne kolače, koje je Džema razvrstala u grupe nazvane po godišnjim dobima, tako da ćete na raspolaganju imati odličan izbor poslastica za svako doba godine. Knjiga možda jeste mala, ali je puna sjajnih recepata i služiće vam godinama.

Džema će va

m na svoj karakterističan način, neposredno i s puno ljubavi, objasniti kako da napravite veličanstvene i neverovatno ukusne poslastice – od osnovnih i jednostavnih kolača do onih koji oduzimaju dah i za koje nećete verovati da su vaših ruku delo. Uz to će vam otkriti sve bitne tajne, preporuke i savete, koji će vam uliti samopouzdanje i omogućiti vam da sve ove fantastične poslastice napravite sami kod kuće. Ništa ovde nije previše komplikovano, tako da nemate izgovora – probajte sve.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Poslastice
Ostali naslovi iz oblasti: Kuvari

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2015; Broširani povez; latinica; 20 cm; 128 str.; 978-86-10-01561-4;