Podvođena

Sofi Hejz (autor)

Podvođena

rasprodato

Godinama je bio njen prijatelj. Govorio joj je da je voli. A onda je shvatila da ga uopšte ne poznaje... Kada joj se činilo da se čitav njen život raspada, Engleskinja Sofi je bila zahvalna što za prijatelja ima Albanca Kasa, koji je uvek bio spreman da je sasluša i preko telefona rado ponudi utehu i savet. Očeva hladnoća i odbojnost prema njoj usadili su u Sofi duboko nepoverenje prema muškarcima. Postepeno, Kas joj je pomogao da veruje da postoji bar jedan kome je do nje iskreno stalo. Ali, bila je to njena velika greška.
Kada je Sofi otišla u Italiju da poseti Kasa bio je nežan i brižan, kao i uvek. Ali tri dana po njenom dolasku, sve se izmenilo.

Njegove oči bile su hladne dok joj je objašnjavao šta od nje očekuje da uradi „iz ljubavi“. Uskoro se Sofina zbunjenost pretvorila u strah kada je tukao, vikao na nju i pretio da će ubiti njenu mlađu braću ako ne uradi ono što joj je rečeno...da prodaje svoje telo na ulicama da bi otplatila Kasove dugove.
Izložena Kasovom verbalnom, mentalnom i fizičkom zlostavljanju, mislila je da nikada neće pobeći. A onda, kada je jednog dana primljena u bolnicu zbog bolova u stomaku – i znajući da će je Kas ubiti ako sazna – usudila se da telefonira svojoj majci. Ko će prvi stići do nje?
Zastrašujuća ispovest mlade Engleskinje primorane na prostituciju.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2012; Broširani povez; latinica; 20 cm; 268 str.; 978-86-521-1051-3;