knjizara.com
Pandora

Suzan Stouks-Čapman (autor)

Pandora
rasprodato

Gde je granica između nauke i sujeverja, mita i stvarnosti? Vodeći nas kroz fascinantno doba, ova uzbudljiva priča pripoveda o zaverama i tajnama, ali i o najstarijem ljudskom osećanju – ljubavi.
London, 1799. godina. Nekada čuvena radnja egzotičnih antikviteta Blejkovih, smeštena između gostionice i berbernice, nudi samo krivotvorine i bezvredne drangulije otkad je pala u ruke Jezekije Blejka, nakon tragične smrti njegovog brata Elajdže i njegove žene Helen, cenjenih arheologa i kolekcionara. Ćerka ovog slavnog para, Pandora, sada je devojka koja ne odustaje od svog sna da postane umetnica koja izrađuje nakit.
Kada u radn

ju stigne misteriozna grčka vaza, Pandora će se za pomoć obratiti Edvardu Lorensu, mladom antikvaru. On u vazi vidi ulaznicu za članstvo u Društvu antikvara. Ona u njoj vidi priliku da radnji vrati nekadašnju slavu i pobegne od podlog strica.
Međutim, zbog onog što će Edvard otkriti o vazi, Dora će početi da preispituje sve u šta je verovala. Dok otkriva istinu, postaje joj jasno da su neke misterije zakopane s razlogom.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 333 str.; 978-86-10-04195-8;