Nikada se ne opraštaj

Mark Entoni (autor)

Nikada se ne opraštaj

616 din

Stara cena: 770 din

U korpu

Svi mi patimo kada doživimo gubitak voljene osobe. Pružajući vam ohrabrenje, ova knjiga će vas voditi na vašem putovanju kroz tugu i podsticati vas dajući vam dokaze o postojanju života posle smrti.

Mark Entoni se bavi advokaturom više od 20 godina, a istovremeno je i nadareni medijum koji je radio sa hiljadama klijenata. U ovoj knjizi on iznosi upečatljive istinite priče o kontaktu s duhovima i prenosi njihove poruke ispunjene praštanjem, zahvalnošću i prihvatanjem. Što je još izuzetnije, i vi sami ćete biti u stanju da prihvatite i uspostavite kontakt s duhovima svojih voljenih.Izuzetno uverljiva, utešna i inspirativna za ljude iz svih područja života i svih veroispovesti, ova knjiga nudi istinsko isceljenje kroz prihvatanje poruka nade s druge strane.

„Ovoj dubokoj i emotivnoj knjizi suđeno je da postane klasik u oblasti metafizike.“ - Džojs Keler

„Prosvetljujuće putovanje kroz suočavanje s bolom zbog gubitka i otkrivanje duhovne obnove. Moje najtoplije preporuke ovoj knjizi.“ - Džefri A.Vonds

Advokat koji je diplomu stekao na Univerzitetu Oksford i medijum, Mark Entoni redovno se pojavljuje kao gost u radio-emisijama u Sjedinjenim Državama, a i stalni je pravni konsultant emisije vesti televizijske stanice „Foks“. Radeći sa klijentima kao savetnik, Mark kombinuje svoje intuitivne sposobnosti sa pravničkim iskustvom. Živi na Floridi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Leo commerce; 2015; Broširani povez; latinica; 23 cm; 217 str.; 978-86-7950-367-1;