knjizara.com
Nikad se ne opraštaj
Iscelite bol zbog gubitka uz pomoć s Druge strane

Mark Entoni (autor)

Nikad se ne opraštaj
rasprodato

Svi mi patimo kada doživimo gubitak voljene osobe. Pružajući vam ohrabrenje, ova knjiga će vas voditi na vašem putovanju kroz tugu i podsticati vas dajući vam dokaze o postojanju života posle smrti.

Mark Entoni se bavi advokaturom više od 20 godina, a istovremeno je i nadareni medijum koji je radio sa hiljadama klijenata. U ovoj knjizi on iznosi upečatljive istinite priče o kontaktu s duhovima i prenosi njihove poruke ispunjene praštanjem, zahvalnošću i prihvatanjem. Što je još izuzetnije, i vi sami ćete biti u stanju da prihvatite i uspostavite kontakt s duhovima svojih voljenih.

Izuzetno

uverljiva, utešna i inspirativna za ljude iz svih područja života i svih veroispovesti, ova knjiga nudi istinsko isceljenje kroz prihvatanje poruka nade s druge strane.

„Ovoj dubokoj i emotivnoj knjizi suđeno je da postane klasik u oblasti metafizike.“Džojs Keler, autorka knjige Sedam koraka do nebesa (Seven Steps to Heaven)

„Prosvetljujuće putovanje kroz suočavanje s bolom zbog gubitka i otkrivanje duhovne obnove. Moje najtoplije preporuke ovoj knjizi.“
Džefri A.Vonds, autor knjige Druga se vrata otvaraju (Another Door Opens)

Advokat koji je diplomu stekao na Univerzitetu Oksford i medijum, Mark Entoni redovno se pojavljuje kao gost u radio-emisijama u Sjedinjenim Državama, a i stalni je pravni konsultant emisije vesti televizijske stanice „Foks“. Radeći sa klijentima kao savetnik, Mark kombinuje svoje intuitivne sposobnosti sa pravničkim iskustvom. Živi na Floridi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Leo commerce; 2015; Broširani povez; latinica; 23 cm; 220 str.; 978-86-7950-367-1;