knjizara.com
Microsoft Office 2003 lokalizovani softver - kao od šale
prilagođeno izdanje za lokalizovani softver

Nancy D. Lewis (autor)

Microsoft Office 2003 lokalizovani softver - kao od šale
rasprodato

Juna 2003. godine kompanija Microsoft predstavila je lokalizovanu verziju operativnog sistema Windows XP. Mada lokalizacija još nije potpuna, srpska verzija zadovoljava potrebe osnovnog rada na računaru. Pored zvanične Microsoftove verzije, na tržištu postoji i jeftinija LOKVER verzija ovog operativnog sistema na srpskom. LOKVER verzije postoje samo za Word, program za obradu teksta, i Excel, program za tabelarna izračunavanja.
S obzirom na to da je Microsoft Office 2003 integrisani programski paket, videćete da mnogi poslovi koje naučite da obavljate u ovoj knjizi važe i za druge aplikacije iz paketa. Uz pomoć

ove knjige savladaćete program za obradu teksta, naučićete da pravite dokumenta, da upravljate radnim sveskama, da uređujete radne listove i formatirate podatke, da koristite formule, funkcije, dijagrame, grafičke objekte i liste podataka. Naučićete da koristite program za slanje/primanje elektronske pošte, planer radnog dana, kalendar, adresar, kao i program za izradu prezentacija. Pored toga, obavezno pogledajte odeljak o Officeu 2003, Webu i mogućnosti otvaranja datoteka na Internetu; razgledajte veb dokumenta; pravite skokove na druga dokumenta, objekte i stranice koristeći hiperveze; i delite svoja dokumenta sa drugima na Webu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Office
Ostali naslovi iz oblasti: Uslužni programi

Izdavač: CET; 2004; latinica; 24 cm; 322 str.; 86-7991-263-8;