knjizara.com
Marketing u Hrvatskoj - 55 poslovnih slučajeva

Maja Martinović (autor)

Marketing u Hrvatskoj - 55 poslovnih slučajeva
rasprodato

Maja Martinović, profesorka marketinga na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa zajedno sa svojim saradnicima u knjizi Marketing u Hrvatskoj - 55 poslovnih slučajeva predstavila pedeset i pet slučajeva iz hrvatske marketinške prakse. Predgovor za knjigu napisao je jedan od vodećih svetskih marketinških stručnjaka, Philip Kotler, profesor međunarodnog marketinga na Kellogg School of Management, koji s autorkom sarađuje dugi niz godina.
Knjiga poslovnih slučajeva napisana s namerom da prikaže dobre i manje dobre primere iz hrvatske marketinške prakse i da na određeni način prezentuje rezultate dobrih i loših poslovnih odluka. Njihovom analizo

m može se učiti naiskustvima iz kojih se izvlači pouka.
Knjiga je opremljena dragocenim primerima firmi koje su uspešne u ovim vremenima ispunjenim rizikom i neizvesnošću, ali i nekim primerima firmi koje nisu spremno dočekale tržišne promene i nisu znale kako da se prilagode novonastalim tržišnim okolnostima. Upoznavanje s dobrim i lošim poslovnim scenarijima koji se u njoj nalaze, povećaće efikasnost svakoga ko odlučuje.


Ostali naslovi iz oblasti: Marketing

Izdavač: Mate; 2012; Tvrd povez; latinica; 24 cm; 580 str.; 978-953-246-135-0;