Kraj srpske bajke

Slavoljub Đukić (autor)

Kraj srpske bajke

rasprodato

Obnovljeno i novim dogadjajima dopunjeno izdanje sa nastavkom price "On,Ona i mi". Prica o supruznicima Milosevic, o njihovom zivotnom putu, osvajanju i ocuvanju vlasti, o njihovim nadama, strepnjama, karakterima i bracnim nadigravanjima u kojima nastupaju odvojeno, a uvek su na kraju zajedno, za svagda povezani, od Pozarevca do Belog dvora.
Ona je za njega "savrsena zena"; On je za Nju "savrsen muskarac"; Ona je njegova najveca ljubav i inspiracija; On je njen zivotni oslonac.

Prva celovita biografija o najmocnijem bracnom paru naseg vremena i licnostima koje su ih okruzivale.

Hronika o porazima, zabludama i obmanama u vremenu najveceg politickog nacionalnog i moralnog posrtanja. Kako smo hteli sve i izgubili sve.

Knjiga je pisana u hronicarskom zanru, informativno, sa mnostvom nepoznatih pojedinosti o zakulisnim borbama u krugovima rezima, o razlicitim ulogama nosilaca vlasti i lidera opozicije, uz svedocenja aktera minulih dogadjaja. U novoj knjizi Slavoljuba Djukica "Kraj srpske bajke" u izdanju Samizdat FreeB92, koja je nastavak njegovog bestselera "On, Ona i mi", saznacete vise o godinama trpljenja, poraza i ponizenja.


Ostali naslovi iz oblasti: Memoari, biografije, dnevnici, pisma , , Politika

Izdavač: Samizdat B92; 1999; Broširani povez; latinica; 22 cm; 298 str.; 86-7464-006-0;