Korak po korak do sreće

Marsi Šimof (autor)

Korak po korak do sreće

rasprodato

Sreća se može kupiti novcem – vi ste baš to učinili kada ste odlučili da potrošite pare na ovu knjigu! Ili ste bar napravili prvi i najznačajniji korak...
Originalan i delotvoran recept za postizanje sreće.
Dok je većina drugih knjiga usredsređena na stvaranje sreće spolja, ova knjiga usredsređena je na stvaranje sreće iznutra – jer ona samo odatle i može da potekne. Na stranicama koje su pred vama pronaći ćete jednostavna praktična uputstva koja će vam pomoći da iskusite dublje i trajnije stanje sreće, nezavisno od spoljašnjih okolnosti.

Upoznaćete iscrpan i delotvoran metod za postizanje istinske sreće u kojem se najdublji duhovni uvidi prepliću s vrhunskim naučnim istraživanjima i psihološkom praktičnošću.
Ne morate da imate srećne gene ili da dobijete premiju na lutriji. Kad završite s čitanjem ovih stranica, znaćete kako da dostignete stanje autentične sreće i da ga održite čitavog života.
»Najsrećniji ljudi koje sam poznavala nisu spadali u kategoriju najuspešnijih i najslavnijih. Neki od njih su bili u braku, a neki su živeli kao samci. Neki su bili puni kao brod, a neki su živeli na rubu prosjačkog štapa. Neki su čak bili suočeni sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Posmatrano iz te perspektive, sreća se nije mogla uhvatiti ni za glavu ni za rep. Nisam mogla da dokučim bilo kakav konkretan razlog za sreću. Stoga mi se neminovno nametnulo pitanje: može li čovek zapravo da bude srećan bez razloga?«


Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Alnari doo; 2009; Broširani povez; latinica;