knjizara.com
Kimberli Vilis
Kimberli Vilis

Ja sam terapeut koji radi u Engleskoj, u Šefildu i Londonu. Primenjujem kombinovanu terapiju (hipnoterapiju, tehniku emocionalne slobode i neurolingvističko programiranje) pomažući odraslima, tinejdžerima i deci u rešavanju širokog opsega problema.
Takođe vodim i Hyp-Slim tečajeve za mršavljenje. Ove radionice uključuju i hipnozu, zajedno sa svim ostalim tehnikama opisanim u ovoj knjizi, da bi pomogle polaznicima da prirodno i trajno smršaju.
Pre više godina, p. d. (pre dece), doktorirala sam iz hemije i bavila se istraživačkim radom na različitim univerzitetima.
Posle rođenja dece odlučila sam da promenim posao. Želela sam da odlazim kod instruktora životnih veština, ali u to vreme to nisam mogla sebi da priuštim. Zato sam učinila najbolje što sam mogla i obučila se da sama to postanem! To me je uvelo u svet terapije i samopomoći koji sam, kao skeptični naučnik, godinama izbegavala. Međutim, taj svet mi je u potpunosti promenio život – nabolje. Nadam se da će se, pomoću knjige Mršavljenje bez dijete kao vodiča, i vaš život promeniti.
www.kimberlywillis.co.uk

autor Kimberli Vilis

1 naslova [prikazano 1-1]

Kimberli Vilis

Broširani povez, Laguna, 2013, ISBN: 978-86-521-1198-5, latinica
Efikasna uputstva, jasne strategije i jednostavni saveti za stvarne ljude sa stvarnim životima, koji žele promenu. Istina je da dijete ne pomažu – ...
Rasprodato