Jelena Pantić

Jelena Pantić

Diplomirani psiholog, na doktorskim studijama na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Vodi Fejsbuk stranicu Emocionalna inteligencija, koja ima preko 94 000 pratilaca i mnogima je izvor inspiracije i motivacije.
Od 2010. na blogu Emocionalna inteligencija piše autorske tekstove iz oblasti pozitivne psihologije i emocionalne inteligencije i do sada je na njemu objavljeno više od 100 tekstova.
Privatno sebe opisuje kao osobu koja voli život i ljude i uživa u pronalaženju načina da živi ispunjeniji i lepši život. Na ličnom primeru se nebrojeno mnogo puta uverila koliko mnogo možemo da učinimo za sebe, samo kad se potrudimo da nađemo način i kada se posvetimo traženju rešenja, a ne konstatovanju problema.
Sebe doživljava kao umetnicu življenja koja ume da sasvim obične aktivnosti i trenutke učini posebnim i vrednim sećanja. Veruje u to da svako od nas duboko u sebi ima sve odgovore i zna kojim putem treba da ide kroz život- potrebno je samo da budemo dovoljno hrabri da se zagledamo u sebe i dovoljno istrajni da svoje snove pretvorimo u stvarnost.

autor Jelena Pantić

1 naslova [prikazano 1-1]

Putovanje u središte srca

Jelena Pantić

Broširani povez, Jelena Pantić - izdavač, 2015, ISBN: 978-86-918797-0-9, latinica
Kroz postavke transakcione analize i geštalta, sa divnim primerima iz običnog života, ova knjiga jednostavnim jezikom objašnjava i nudi primenjiva ...

Rasprodato