knjizara.com
Ja sam maznuo tvoj sir

Darel Bristou-Bovi (autor)

Ja sam maznuo tvoj sir
rasprodato

Problem sa knjigama za samopomoć kojih su pune police u knjižarama i stočići pored kreveta, osim činjenice što su loše napisane i što ih pišu nezanimljivi autori, je što se u njima od Vas očekuje da sve uradite sami. Traži se da ih pročitate, zapamtite ključne reči, i možda čak i da u svakodnevnom životu sprovodite u praksi ono što u njima piše.

Ova knjiga nije od te vrste. Ovo je knjiga za samopomoć namenjena ljudima koji ne žele da učine bilo kakav napor. Ovo je knjiga za samopomoć za ljude koji uživaju da se izležavaju na kauču. Uz njenu pomoć pobraćete l

ovorike da ste postali bolja osoba, a da pri se tom ne maltretirate suvišnim opterećenjem da stvarno postanete bolja osoba.

Nije čak neophodno da knjigu uopšte i pročitate. Samo je kupite i pokažite tamo gde je bitno i na Vas će gledati kao na bistriju, srećniju i poželjniju osobu. Na naše stranice primenili smo revolucionarnu novu formulu koja omogućava da se mudrost, posredstvom procesa koji smo nazvali „Osmatiks”, sa stranica prenosi direktno u atmosferu, odakle je sa lakoćom možete inhalirati zavaljeni u svoju fotelju.


Nagrađivani kolumnista Darel Bristou-Bovi napravio je kompilaciju iz mnogobrojnih knjiga za samopomoć i priredio ih u vidu knjige koja Vam otkriva blještavu istinu u svemu što nas okružuje.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Volja , Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Algoritam; 2006; latinica; 21 cm; 92 str.; 86-7662-041-5;