Izgubljena ruža

Serdar Oskan (autor)

Izgubljena ruža

rasprodato

Napisana u duhu Alhemičara Paola Koelja, Galeba Ričarda Baha i Sent-Egziperijevog Malog princa, ova kratka knjiga predstavlja zanosno i univerzalno putovanje ka samootkrivanju i transcendentnoj čaroliji, oslanjajući se na liriku misticizma.

Izgubljena ruža je priča o Dijani – lepoj, inteligentnoj i bogatoj mladoj ženi koja je upravo diplomirala na vrhunskom pravnom fakultetu. Iako Dijana poseduje sve potrebne osobine da od strane onih koji je okružuju bude smatrana boginjom, oseća se praznom i nezadovoljnom. Razočarana je u sebe samu, suočena sa spoznajom da je njena potreba za odobravanjem i pohvalama drugih sprečava da sledi svoje snove i bude ono što zaista jeste.Nakon što joj majka na samrti saopštava da ima sestru bliznakinju, ona kreće u potragu za sestrom koju nikada nije upoznala, na put ka samootkrivanju, koji će ispuniti njena najdublja stremljenja i omogućiti joj da spozna smisao svog postojanja.

Kada je prvi put objavljen, u Turskoj, 2003. godine, roman Izgubljena ruža doživeo je ogroman uspeh i izazvao pravu senzaciju.

Ako volite knjige kao što su Alhemičar ili Mali princ – volećete i Izgubljenu ružu.
Tajm aut Istanbul

Izgubljena ruža vodi nas na putovanje iz stvarnog u svet snova. Ona dotiče duše čitalaca koji su prestali da razumeju život i u njemu uživaju, podsećajući ih na njihove sopstvene "izgubljene ruže".
Jeni safak

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Okean; 2007; Broširani povez; latinica; 21 cm; 271 str.; 978-86-7752-051-9;