Ivan Kos

Dr Ivan Kos je predsednik Međunarodnog udruženja psihoterapeuta u Njujorku.Osnivač je teorije o nivoima straha, a osmislio je i terapijski postupakredukcije straha.

Metode dr Kosa su postale svetski poznate, zahvaljujući njegovimpredavanjima i učešću na simpozijumima širom sveta. On veruje da u osnovisvakog uspeha leži pravilno postupanje sa strahom.

Dr Kos smatra da je preterani strah jedan od najvećih kamena spoticanja urazvoju ljudskih potencijala. Njegov primarni fokus je usmeren u pravcujačanja pojedinca, porodice, grupe ili biznisa. Njegov moto glasi da moramoda uradimo ono čega se najviše plašimo. Spremnošću da se suočimo sa svojimličnim strahovima i suprotstavimo im se, oslobađamo moć kreativnosti iuspeha.

Dr Kos je član više međunarodnih izdavačkih odbora i član Odseka zameđunarodnu psihologiju pri Udruženju psihologa Amerike (APA), Međunarodnogdruštva za kliničku psihologiju (ISCP) i drugih svetski poznatihprofesionalnih organizacija.

autor Ivan Kos

1 naslova [prikazano 1-1]

Lakše je uspeti nego propasti

Ivan Kos

Broširani povez, Centar za primenjenu psihologiju, 2008, ISBN: 978-86-83797-63-9, latinica
Autor o knjizi kaže:
.... Uspeti znači napredovati i kretati se, dok propasti znači skrivati sebe,pretvarati se i nepoštovati se. Propadajući ...

Rasprodato