knjizara.com
Integracija duše

Rašel Sal (autor)

Integracija duše
rasprodato

Dobrodošli u zoru novog Zlatnog doba!
Verovatno se pitate “A gde je ono?” Živimo u vremenu rađanja prekrasne Nove Zemlje, a oko nas i šire vidimo patnju, siromaštvo, zagađenja, razne vrste bolesti. Iako nam je bio obećan svet mira i obilja, put do njegove manifestacije nije jednostavan. Mi smo oči, uši, ruke i stopala Boga, koji se manifestuje kroz fizička tela na Zemlji. Pojednostavljeno, Bog pomaže onima koji pomažu sebi. Na nama, kao Božjim ko-stvaraocima, je da stvorimo ovaj novi svet.

Ova knjig

a počinje tako da nam pokazuje tačno zašto je svet ovakav kakav jeste, a onda nastavlja objašnjavajući kako ga promeniti, i ostvariti prekrasno Novo Doba napretka, radosti, ljubavi i prosvetljenja. Knjiga detaljno opisuje tajne duše, i kako uskladiti sve naše nivoe postojanja u moćnu, zajedničku i veličanstvenu celinu. Uživajte u putovanju!

Duša je celovit, kompletni entitet sam po sebi, ali u isto vreme se sastoji od mnogih delova, ili fragmenata, koji egzistiraju na različitim nivoima i dimenzijama vremena i prostora. Iz nelinearne tačke gledišta, svi ti delovi postoje istovremeno, dok iz linearne tačke gledišta može izgledati kao da su neki vaši delovi blokirani u prošlosti, budućnosti, udaljenim svetovima ili drugim dimenzijama.

Integracija duše je umetnost okupljanja i usklađivanja svih vaših delova kako bi mogli zajedno delovati kao Jedno Biće. To je poželjno, jer kad ste celoviti i integrisani, onda posedujete veliku moć i sposobnost da stvorite svet kakav zaista želite. Iako vam je data slobodna volja, vaša volja nije zaista slobodna sve dok ne oslobodite delove sebe koji su blokirani u dualnosti i na točku reinkarnacije.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Duša
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Esotheria; 2014; latinica; 21 cm; 314 str.; 978-86-7348-469-3;