Francuskinje, karijera i umetnost življenja

razum i osećajnost na poslu

Mirej Đulijano (autor)

Francuskinje, karijera i umetnost življenja

642 din

Stara cena: 803 din

U korpu

U svom prepoznatljivom stilu koji je karakteristika njenih planetarnih hitova „Francuskinje se ne goje” i „Francuskinje za sva godišnja doba”, Mirej Đulijano je napisala još jednu inspirativnu i prosvetljujuću knjigu „Francuskinje, karijera i umetnost življenja – razum i osećajnost na poslu”, svojevrstan vodič za građenje karijera, samopouzdanja i kreiranja udobne svakodnevice.
U novoj knjizi Mirej opisuje sopstveno iskustvo više nego uspešne žene od karijere koja je uspela da primeni svoj francuski šarm i filozofiju života u poslu, čime je sve teškoće i izazove učinila lakim i prijatnijim.

Čitaocima daje mnoštvo saveta počev od toga kako da se ponašaju na prvom intervjuu za posao, među kolegama, sa pretpostavljenima, do toga kako da najbolje organizuju večeru. I što je možda najvažnije, otkriva kako je uspela da napravi savršen balans između privatnog života i uspešne karijere.
Nesputano i sa zadovoljstvom Đulijanova otkriva svoje tajne koje će nam sigurno pomoći da se osećamo dobro, spremno se suočimo sa izazovima, napredujemo na svakom polju i apsolutno uživamo u svemu onome što nam život donosi. Prava knjiga za sve one koji zaista žele da savladaju umetnost lakoće življenja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Žene , Francuska , Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: PortaLibris; 2010; Broširani povez; latinica; 21 cm; 260 str.; 978-86-7818-123-8;