knjizara.com
Fizijatrijska ideja i statističke metode

Aleksandar Đurović (autor)

Fizijatrijska ideja i statističke metode
rasprodato

Prof. dr Radoslav Gaćinović
Autor je u ovom radu naučnu kompetenciju potvrdio vrhunskim znanjem i isto tako vrhunskom metodološko-filozofskom interpretacijom sistematizovanih činjenica. On ostavlja utisak intelektualne gromade sa prefinjenim smislom za kazivanje činjenica i vrhunskim talentom za etiku i estetiku.

Prof. dr Jovan Jovićević
Duh i bogatstvo izabranih primera u ovoj knjizi je verovatno najveći doprinos autora. Jezik koji je korišćen u njoj nije uobičajen u našoj naučnoj i stručnoj literaturi i pokazuje da se i ova vrsta knjiga može pisati daleko od suvoparnog i nemaštovitog. Knjiga je nesumnjivo hvale vredno naučno, metodološko i stručno štivo.

Prof. dr Bran

ko Đedović
Monografija Fizijatrijska ideja i statističke metode je rad misli profesora Đurovića na doprinosu fizijatriji. Svako ko pročita monografiju biće osnažen znanjem i tako postati korisniji sebi, drugima, medicini i medicinskoj nauci.

Prof. dr Dubravko Bokonjić
Po mom skromnom mišljenju, pripadnici medicinske struke – ne nužno fizijatri i verovatno ne početnici – su oni kojima će ova knjiga biti verni drug i saveznik. To će, pre svega, biti ljudi znatiželjnog duha, koji, uprkos svakodnevnih teškoća, žele da unaprede profesiju i zdravlje bolesnika.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Fizioterapija
Ostali naslovi iz oblasti: Medicina

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2013; Tvrd povez; latinica; 29 cm; 610 str.; 978-86-10-00098-6;