knjizara.com
Dečja enciklopedija o životinjama

Dečja enciklopedija o životinjama
rasprodato

Duboko u džungli, visoko u planinama, u polarnim morima, u vrelim pustinjama – našu planetu naseljavaju milijarde živih stvorenja. Dečja enciklopedija o životinjama predstavlja vam najzanimljivije među njima. Započnite svoje putovanje detaljnim uvodom u životinjski svet. Knjiga nudi pregled klasifikacije životinja, lanaca ishrane, staništa i životnih ciklusa. Svaki odeljak opisuje veću grupu životinja, njihov čudesni život, porodična stabla i osnovne karakteristike. Enciklopedija takođe sadrži spektakularne fotografije i veoma zanimljive grupne stranice, na kojima je upoređeno više od dvadeset predstavnika određene grupe životinja. Slepi miševi i insekti,

lavovi i lemuri, žabe i sokoli, kitovi i puževi – upoznajte se sa svima njima kroz ovu izuzetnu enciklopediju o životinjama.

Koje životinje su najveće, najmanje, najbrže, najotpornije, najčudnije... sve će vam to otkriti Dečja enciklopedija o životinjama!

Saznajte šta razne životinje, od mravojeda do zebri, rade, šta jedu, gde žive i kako se razvijaju njihovi mladunci. Videćete kakva su prirodna staništa životinja i otkrićete u kakve se neverovatne avanture upuštaju pojedine vrste. Pridružite se sovama grabljivicama u noćnom lovu, ispratite migracije nekoliko hiljada gnuova i lovite zajedno sa mnoštvom gladnih ajkula čekićara – upoznajte se sa inspirativnim svetom životinja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Enciklopedije za decu
Ostali naslovi iz oblasti: Deca

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2014; Tvrd povez; latinica; 28 cm; 304 str.; 9788610008586;