Čišćenje organizma

Genadij Petrovič Malahov (autor)

Čišćenje organizma

748 din

Stara cena: 880 din

U korpu

Prva knjiga Genadija Malahova koja je objavljena kod nas. Posle nje usledile su mnoge druge, sa čim su dobro upoznati svi poznavaoci alternativne medicine. Međutim, ova knjiga je i danas najtraženija. To je knjiga koja se najčešće preporučuje među prijateljima i koja je izazvala pozitivan korak ka upoznavanju naše čitalačke publike sa alternativnom medicinom i širinom koju ona nosi u sebi.
Ovo izdanje "Čišćenja organizma" je prečišćeno, dorađeno i dopunjeno izdanje. Prva verzija ove knjige prevashodno se bavila čišćenjem jetre, debelog creva i bubrega.

Ovo novije izdanje obogaćeno je dodatnim poglavljima kao što su čišćenje vezivnog tkiva, čišćenje limfe i krvi, čišćenje tetiva i hrskavica, polnih organa, čišćenje organizma na ćelijskom nivou, čišćenje od pesticida i teških metala i još mnoga druga. Za one ljude koje zanima alternativni pristup lečenju i uopšte razmišljanju o čovekovom organizmu i procesima u njemu, a da ranije nisu bili upoznati sa Malahovljevim knjigama, ova knjiga predstavlja najbolji uvod u svet alternativne medicine.


Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Prometej - Zemun; 3. izdanje, 2010; Broširani povez; latinica; 20 cm; 262 str.; 978-86-87971-05-9;