knjizara.com
Budite svoji
svi ostali su ionako već zauzeti

Mike Robbins (autor)

Budite svoji
rasprodato

Koliko često ne radimo ili ne kažemo ono što stvarno želimo zbog toga što se brinemo što bi drugi mogli misliti o nama? Uvježbani smo govoriti ono za što mislimo da drugi žele čuti ili ono što smatramo "prikladnim" u određenim situacijama. Drugim riječima, radi se o tome da vjerujemo kako ne možemo biti istinski svoji ako želimo "uspjeti" u životu.
Većinu nas je strah biti autentičan. Ne želimo se suočavati sa stvarima za koje mislimo da su posljedica autentičnosti – osude i reagiranja drugih, vlastite sumnje i strahovi, mogućnost neuspjeha ili izopćenja i još toliko toga – tako da jednostavno šutimo. Nadalje, da budemo uistinu s

voji potrebna nam je istinska hrabrost, predanost i osviještenost. Često nismo spremni poduzeti ono što trebamo da bismo mogli živjeti svoj život, raditi, komunicirati s drugima te stvarati uspješne odnose.
Budite svoji – svi ostali su ionako već zauzeti knjiga je koja pokazuje kako se osloboditi strahova i ograničenja koji vas sprečavaju da budete iskreni prema sebi te kako unijeti više autentičnosti u vlastiti život. Ona vas pokušava potaknuti da preuzmete odgovornost za ono što se događa oko vas, a najvažniji dio knjige odnosi se na oslobađanje od svega što vas sputava i sprečava u tome da imate realno mišljenje o sebi i da budete takvi s osobama u vašim životima.
Ideje, načela, vježbe i praktični primjeri opisani u ovoj knjizi pokazuju vam određene tehnike uz pomoć kojih ćete moći:Suočiti se s vlastitim strahovima i nadrasti ihIzražavati se samopouzdanoIzravno i učinkovito rješavati konfliktePreuzimati rizik kako biste ostvarili ono što uistinu želiteRealnije gledati na stvari i više se zabavljatiVjerovati i opraštati sebi, a zatim i slaviti sebeImati više slobode, mira i samopouzdanja u međuljudskim odnosima, u poslovnom i privatnom životu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: VBZ; 2012; Broširani povez; latinica; 20 cm; 224 str.; 9789533044040;