knjizara.com
Bogopoznanje

Džejms I. Paker (autor)

Bogopoznanje
rasprodato

Ako neko delo hrišćanske literature zaslužuje dase nazove savremenom klasikom onda, verujem, deloDž. I. Pakera Bogopoznanje se kvalifikuje za to.Nadam se da će ovo izdanje upoznati mnoge novečitaoce s duhovnim dubinama, mudrošću i živomverom ovog velikog poznavaoca Biblije, On je otkrioi podelio sa svojim čitaocima tajnu da je poznanjeBožije reci najneposredniji put do poznanja Boga.D. Džejms Kenedi (D. James Kennedy)
Pakerov stil je jezgrovit, jasan i epigramski. Obrazla-žući celokupnu biblijsku scenu, njegov pogled jedobokouman, a način kako rukuje istinom greje našasrca. Moje je zapalio i primorao me da zastanem,slavim Boga i da se molim.Džon R. V. Stot (John R, W. Stott)
Bogopo

znanje ne pokazuje samo vrata, nego dajei ključ, pomaže nam da ih otvorimo i priprema nasza Boga, za koga ćemo otkriti da nas čeka na drugojstrani, U svojoj knjizi Paker nas oslobađa naših"privatnih religioznih zabluda", našeg teološkićudljivog doba, "gigantske konspiracije u lutanju"koje nas lišava doboke i jednostavne radostiu poznanju Boga.Majki Mard (Michael Card)

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Bog
Ostali naslovi iz oblasti: Religija i teologija

Izdavač: Alfa i Omega; 2002; Broširani povez; latinica; 21 cm; 276 str.; 86-81809-26-1;