knjizara.com
Beograd - turistički vodič & plan grada
Tourist guide & city map

Beograd - turistički vodič & plan grada
rasprodato

Ovaj vodič je prvi u nizu gradskih PR vodiča, zasnovanih na već dobro poznatim, renomiranim gradskim vodičima ovog autora (BEOGRAD bez tajni i drugim iz ove edicije), vodičima koji su dali odgovor na mnoge tajne jednog grada i umnogome pospešili snalaženje i kretanje po gradovima Srbije. Redefinisana koncepcija, format i sadržaj savršeno se uklapa u prepoznatljiv dizajn i kvalitet PR vodiča.

U tekstualnom delu vodiča, na srpskom i engleskom jeziku, upoznajete se sa opštim podacima o gradu, istorijom, grbom i zastavom grada, gradskom slavom, odlikovanjima Beograda, kao i kulturnim institucijama, objektima za sport i rekreaciju, zdravstvenim ustanovama, važnim telefonima i dr.

U kolornoj knjižici, korak po korak, prestavljene su administrativne gradske celine (Beogardska tvrđava, Kalemegdan, Knez Mihailova, Trg Republike, Studentski trg, Varoš kapija, Kosančićev venac i dr...) kao i turističke informacije vezane za razgledanje grada, smeštaj, restorane, kafe barove, splavove, šoping cenre, manifestacije i dr.

Svaka ambijentalna celina predstavljena je i malom preglednim mapom te celine sa svim objektima koje je i čine turistički interesantnom.

Mapa užeg centra grada sa spiskom ulica i prevozom sastavni deo je korice vodiča, što taj vodič čini jedinstvenim i prepoznatljivim.

Vodič je dvojezičan (srpski, engleski)..

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Beograd , Vodiči
Ostali naslovi iz oblasti: Turizam i putovanja

Izdavač: Admiral Books; 2009; Broširani povez; latinica; 21 cm; 100 str.; 978-86-84983-79-6;