knjizara.com
Ajahuaska

Havijer Regeiro (autor)

Ajahuaska
rasprodato

Ajahuaska: duševni lek amazonske džungle – Celovit i praktičan vodič. Ajahuaska amazonska “loza duše”, koja stabilno i trajno otključava duhovne vratnice podsvesti, se širi po svetu više nego što su se psihoaktivne supstance širile šezdesetih godina, ovaj put privlačeći zrelije duhovne i kreativne tragaoce, jer preko “duhovnog molekula” DMT-a u epifizi otvara prolaz ka višim suptilnim stanjima svesti. Sve više i više ljudi iz svih oblasti društva i duhovnih i religioznih tradicija biva privučeno ajahuaski na često iznenađujuće načine.
Rageiro je napisao vodič za

korišćenje ovog moćnog duhovnog leka, pre svega kao pomoć zapadnjacima da premoste kulturni jaz između šamanskih starosedelaca Amazona i sadašnje upotrebe ajahuaske u modernom svetu Evrope i Amerike. Knjiga, jedan od najboljih vodiča u svetu za ajahuasku, nudi pozadinu biljne medicine, istoriju i legende, kao i kako dobiti najbolje efekte njenim korišćenjem.
Uključuje priče o njegovim ličnim iskustvima transformacije, kao i onih koje on danas vodi u ceremonijama ajahuaske, njihove vizije (mnogi imaju vizije vanzemaljaca, kosmičkih bića, drugih galaksija, viših sfera…) i vođstvo duhova-vodiča, fizičko i duhovno pročišćenje i ucelovljenje duše – i ono što je početak svakog duhovnog rada: prepuštanje, predanost, otklanjanje unutrašnjih kočnica i blokada – da biste se iznutra povezali sa biljnim i životinjskim svetom i celokupnom prirodom i univerzumom.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Šamanizam
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Esotheria; 2016; Broširani povez; latinica; 21 cm; 200 str.;