knjizara.com
Adobe Premiere Pro 2.0
učionica u knjizi

grupa autora (autor)

Adobe Premiere Pro 2.0
rasprodato

Učionica u knjizi (Classroom in a Book) je najprodavanija serija knjiga za obuku u radu sa Adobeovim programima. Ova serija je ono što nijedan drugi priručnik ili program za obuku nije – zvanična literatura za obuku u Adobeovim programima koju su izradili stručnjaci u Adobeu, proverili i usavršili u sopstvenim učionicama i laboratorijama.
Adobe Premiere Pro 2.0 Učionica u knjizi sadrži osamnaest lekcija. Knjiga pokriva osnove programa Adobe Premiere Pro 2.0 i pruža mnoštvo saveta i tehnika koji će vam pomoći da brzo postanete profesionalac u programu Premiere Pro 2.0. Knjigu možete da pratite od početka do kraja, ili da birate samo one lekcije koje vas zanimaju.
Naučite kako

da snimate i digitalizujete savršene video zapise, da montirate priloge samo pomoću rezova, da dodajete prelaze i specijalne efekte, postavljate video klipove i grafičke objekte u obliku slojeva, da miksujete zvuk i unapređujete njegov kvalitet, pravite titlove i kotrljajuće špice i koristite nove programske pogodnosti koje se odnose na rad sa više kamera i dizajniranje DVD diskova.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Adobe , Digitalna filmska montaža , Digitalni video , Računarsko programiranje , Računarski programi
Ostali naslovi iz oblasti: Računari

Izdavač: CET; 2006; latinica; 24 cm; 535 str.; 86-7991-298-0;