knjizara.com
ASP.NET naučite za 24 časa

Brett Tomson, Joe Martin (autor)

ASP.NET naučite za 24 časa
rasprodato

Naučite kako da?
- podesite okruženje za pokretanje ASP.NET-a
- implementirate mogućnosti elektronske pošte u web aplikacijama
- upravljate informacijama o stanju ASP.NET aplikacija
- koristite .NET klase za rad sa fajlovima i direktorijumima
- testirate i upravljate stanjima grešaka
- pristupate podacima pomoću ASP.NET-a i ADO.NET-a
- uključite web servise u aplikacije

Joe Martin se bavi razvojem klijent-server, klijentskih i aplikacija baziranih na Webu više od 10 godina. Trenutno radi kao stariji softverski inženjer u NetIQ Corporation. NetIQ je

vodeći provajder informacionih rešenja za elektronsko poslovanje, za sve komponente organizacione infrastrukture elektronskog poslovanja ? od back-end servera, mreža i direktorijuma do front-end web servera i aplikacija. Njegova ekspertiza pokriva veliki broj Microsoftovih razvojnih tehnologija, uključujući Visual Basic, Visual C++, ASP, IIS, MTS, Access i SQL Server.
Brett Tomson je partner i programer u OSIRIS interactive, kompaniji za usluge u oblasti digitalnih medija koja je specijalizovana za razvoj web aplikacija, web hosting, multimedije, grafički dizajn, trening i konsalting. Njegov portfolio uključuje web aplikacije, dizajnirane i razvijene za kompanije u rasponu od malih preduzeća do multinacionalnih korporacija. Brett ima veliko iskustvo u pravljenju aplikacija sa ASP-om, JavaScriptom, dinamičkim HTML-om, COM+-om, Microsoft SQL Serverom i Oracleom. Možete mu pisati na adresu brett.tomsonŽosirisinteractive.com.
Preuzmite izvorni kod za ovu knjigu na www.samspublishing.com


Ostali naslovi iz oblasti: Internet, mreže

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2002; Broširani povez; latinica; 24 cm.; 458 str.; 86-7310-223-5;