A ako je to ipak bilo istina

Mark Levi (autor)

A ako je to ipak bilo istina

rasprodato

Mladi arhitekta iz San Franciska, Artur, zatiče jednog dana u kupatilu svog stana nepoznatu devojku. Mnogo je veći problem to što je on jedina osoba koja može nju da vidi. Ona je zapravo duh mlade lekarke Loren koja je doživela tešku saobraćajnu nesreću i čije je telo u komi u obližnjoj bolnici. Njih dvoje ulaze u opasnu avanturu spasavanja njenog tela iz bolnice. Da li će Loren ostati živa, da li će Artur biti uhapšen, hoće li se njihova ljubav realizovati, čitalac neće otkriti sve do poslednjih stranica romana.

Ovo je prvi roman Marka Levija, jedno zanosno štivo koje se s lakoćom poigrava sa čitaocem i njegovim uverenjima: kao i Artur, upuštamo se u Loreninu igru, i, kao i on, počinjemo da se pitamo, između dva preokreta – A ako je to ipak bila istina?... Ovo je topla ljubavna priča koju je nemoguće zaboraviti. Ta avantura od koje zastaje dah ispričana je tako da evocira suštinsku romantiku, da budi našu neograničenu potrebu da verujemo.
Mark Levi rodjen je u Bulonju, 1961. godine. Autor je nekoliko romana. Prvi od njih A ako je to ipak bilo istina prodat je u 90 000 primeraka i preveden na 32 jezika i osvojio drugu nagradu interneta za najbolju knjigu u 2001. Roman će ekranizovati Stiven Spilberg.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Francuska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Plato; 2004; latinica; 22 cm; 163 str.; 86-447-0214-9;