knjizara.com
101 savet za lepotu

Džejn Kaningem (autor)

101 savet za lepotu
rasprodato

U ovoj knjizi ćete pronaći trikoveprofesionalnih šminkera i stručnjaka za lepotu.Relaksacija je osnova za dobar izgled. Lepa,čista i zdrava koža je odraz toga kako seosećate. Kvalitetan san i redovno opuštanje ćeučiniti da zračite iznutra i sijate spolja.Možda je najvažniji deo ove knjige poglavlje ovežbanju. Znamo da je trening veoma bitan, nesamo za dugovečnost i zdravlje, već i zavitalnost. Redovna fizička aktivnost ukombinaciji sa redovnim kurama opuštanja jenajbolji način za podizanje samopouzdanja ieliminisanje briga.
Lako razumljiv i nezamenljiv vodič ka tome dase osećate lepom u dvadeset prvom veku.Knjiga ima holistički

pristup, kombinujućialternativne tretmane za lepotu i zdravlje sanajnovijim dostignućima u tradicionalnoj negikose, kože kao i kozmetici.
- Sadrži stručne i praktične savete. Odpilinga, oblikovanja kose i nanošenjasenke, do poboljšanja držanja ikorišćenja najnovijih gelova i seruma.
- Format pogodan za korisnika sa lepimslikama postupaka i uputstvima lakimza praćenje.
- Diskutuje o tome kako održati zdravudijetu, fizičku formu i smanjiti stres.
- Istražuje alternativne tretmane kao štosu aromaterapija, masaža irefleksologija.
- Širok raspon tema koje uključuju i tokako izravnati kosu bez oštećenja, štajesti za zdravu kosu, razumevanjesastojaka kozmetike, svođenje bora naminimum, zašto bi trebalo izbegavatihemijske aditive u prerađenoj hrani,kako obuzdati porive za hranom,važnost kvalitetnog sna i mnoge druge.


Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: IPS Media; 2008; Tvrd povez; latinica; 28 cm; 192 str.; 978-86-7274-283-1;